Disclaimer

Informatie
villapiscine.nl doet altijd haar best om de juistheid van gegegevens op haar website te waarborgen. Het kan echter voorkomen dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) juist is. Dit komt omdat veel van onze informatie van partners afkomstig is en we zijn niet aansprakelijk voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Boekingen
Boekingen van vakantiehuisjes worden afgehandeld door onze partners en u gaat dan ook een overeenkomst met hen aan. villapiscine.nl.be zal u bij vragen over boekingen, of andere zaken die de partner aangaan, altijd doorverwijzen naar de partner en is derhalve niet aansprakelijk voor gemaakte kosten, enig geleden schade of niet nagekomen afspraken.

Cookies
villapiscine.nl.nl maakt alleen gebruik van cookies om uw keuzes te bewaren en zal nooit persoonlijke gegevens opslaan voor commerciële doeleinden.

Privacy
villapiscine.nl.nl gebruikt persoonlijke gegevens alleen om de boekingen te waarborgen bij de providers. Deze gegevens worden voor geen enkele andere doeleinden gebruikt.