Over Villa Piscine

Welkom bij Villa Piscine. Wilt u een vakantiewoning huren met een zwembad of met een zwembad op het vakantiepark? Dan bent u bij ons aan het goede adres: wij beschikken momenteel over meer dan 9000 vakantiewoningen met een (privé) zwembad in Europa.

Welke meerwaarde bieden wij?

Op onze site kunt u zoeken naar wat voor u belangrijk is: betreft het een binnenzwembad of is het zwembad verwarmd? Wellicht wilt u er misschien een sauna of jacuzzi bij? Via ons zoekscherm kunt u gemakkelijk zoeken naar het perfecte vakantiehuis!


Onze service is gratis: u betaalt nooit extra kosten

Touroperators/particuliere huiseigenaars met wie wij samenwerken betalen ons om op villapiscine.nl te mogen staan. Dat is een goedkopere en effectievere oplossing dan adverteren via bijvoorbeeld dure Google ads reclames. Derhalve betaalt u nooit een extra bedrag aan ons.Wij meten onze klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om u de beste service te bieden en daarom vragen wij de mening van onze klanten aan een onafhankelijke partij. Via Kiyoh (onderdeel van klantenvertellen.nl) kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen en uw eigen feedback geven. Zo zijn wij in staat om onze website elke dag te verbeteren!


Persoonlijke benadering

Wilt u regelmatig persoonlijke aanbiedingen ontvangen via e-mail? villapiscine.nl stuurt regelmatig haar vaste klanten leuke vakantie-ideeën, last-minute aanbiedingen en geschikte vakantiehuizen. U kunt zich meteen aanmelden voor onze nieuwsbrief!


Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen zijn te vinden op onze FAQ-pagina. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ook contact met ons opnemen via info@villapiscine.nl.


Word lid van onze social media pagina’s

Villapiscine.nl heeft een ook een facebookpagina en groep waar u (gratis) lid van kan worden en op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en ideeën.Villa Piscine, onderdeel van Hondenopvakantie
Kvk nummer: 60482192
contact: contactformulier

Villapiscine.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring en cookie statement.